Kan du ikke være normal?

Av og til når jeg scroller gjennom facebook og diverse sosiale medier dukker det stadig opp mennesker og ting de gjør som får meg til å tenke... "Herregud, kan du ikke bare være normal?". Det er min aller første tanke, og det er sant. 

Hva er normalt? Hvem vet. Det er ingen fasit på hva det vil si å være normal. Å være trendy, følge moten eller sminke seg som alle andre - det er ikke det som er "normalt", det er vel egentlig bare hva alle andre gjør. Jeg tar meg selv i å tenke dette ofte når jeg scroller gjennom sosiale medier. Jeg kan syns ting er flaut og barnslig. Jeg er glad jeg er bevisst på det, for da kan jeg også endre tankegangen min når jeg ser diverse mennesker som ikke kler seg eller sminker seg som meg. TAKK GUD for at vi alle er forskjellige! Verden hadde vært utrolig kjedelig om alle var like og så like ut. Det er ikke noe som heter "normalt". Det disse tankene kommer av hvordan JEG kler meg og hvordan JEG sminker meg. Det kommer også av hva slags vennekrets jeg har. Vi er forskjellige, og selvom jeg tar meg selv i å tenke sånn av og til, så er jeg faktisk sjeleglad for at vi alle er ulike. Folk må få være akkurat sånn som de vil og folk kan gjøre akkurat hva de vil, så lenge det ikke går negativt ut over andre personer. For det gjør meg ingen verdens ting. Våre forhold og syn på mennesker som er litt "annerledes" enn oss selv kommer fra et sted. Det kommer fra menneskene du omgås med, familie og status. Det burde ikke være sånn at vi ser "ned på" eller tenker høyere om oss selv bare fordi en rekke andre mennesker ikke kler seg likt, oppfører seg likt eller sminker seg likt. 

Jeg klarer å skyve vekk de tankene og heller tenke at sånn er du, og sånn er jeg. Vi må slutte å stemple folk som det ene og det andre. La mennesker få være seg selv, la de vokse og lage sin egen vei. Du er flott sånn som du er, og det er ikke noe som heter normalt. 

 

-B

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

libertatem

libertatem

19, Oslo

Jeg er en 19 år gammel jente som har mange tanker og meninger jeg trenger å få utløp for. Jeg prøver stadig å forstå meg på verden og samfunnet vi lever i, og hvorfor ting er som de er.

Kategorier

Arkiv

hits