Du sier, antar og mener - uten å vite

Venner som uttaler seg om ting de åpenbart ikke har lest seg opp på - irriterer meg. Alt fra kjøttindustrien, vegetarianisme, klimaendring, pelsindustrien, religion etc etc. Dagens ungdom er limt fast til dataene sine, netflix og sosiale medier. Istedenfor å krangle og anta ting i kommentarfeltet til VG, burde man heller lese og lære. "Knowledge is power", og det er helt sant. På netflix finner vi drøssevis med dokumentarer! Alt fra klimaendringer til religioner. 

SLUTT Å SKRIV, BEGYNN Å LESE/LYTTE. 

Ikke kom her og lat som du kan alt. Ingen kan ALT, men man kan lære. Skal du uttale deg om kjøttindustrien, rakke ned på vegetarianere/veganere, klimaendringer og liv utenfor denne planeten, og for ikke å snakke om SEAWORLD og dyrevelferd -- da er du nesten nødt til å se disse dokumentarene først!

Netflix:

Cowspiracy 

Unacknowledged 

What the health 

A Plastic Ocean 

På andre steder som youtube, altibox, tv2sumo, nrk osv kan du se:

Before the Flood (https://tv.nrk.no/program/KOID24001416/dicaprio-foer-syndfloden) 

The Cove

Blackfish

 

Les deg opp og få kunnskap før du uttaler deg om noe du ikke har stor nok kunnskap om. Hvis du syns det er kjedelig å lese, se dokumentarer - hvis du ikke gidder.. Sorry. Da får du heller bare holde kjeft. :) 

 

-B

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

libertatem

libertatem

19, Oslo

Jeg er en 19 år gammel jente som har mange tanker og meninger jeg trenger å få utløp for. Jeg prøver stadig å forstå meg på verden og samfunnet vi lever i, og hvorfor ting er som de er.

Kategorier

Arkiv

hits