hits

å være knust

Jeg liker å være knust. Jeg liker å være knust i en million småbiter. Like skjør som en vase laget av glass. En vase som allerede har knust, men er blitt limt sammen igjen. Det er meg. En knust vase der alle bitene har blitt limt sammen, men vasen er likevel ikke hel. Hvis du ser godt etter så vil du se at den fortsatt er knust. Riper. Arr. Leges ikke fullstendig etter. 

Jeg liker å ha det vondt. Jeg skulle ønske at det ikke var sånn, og at jeg ikke følte meg sånn på innsiden. Det er noe med mørket. Regnet. Vinden. Tårer. Smerte. Det er noe med smerte. Smerte og mørket. Det føler man. Mer enn noe annet. Det er da jeg føler. Det er da jeg vet. 

Det er dager hvor jeg oppsøker smerten, og dager hvor smerten oppsøker meg. Ingen ønsker å leve et liv fylt av smerte. Alle vil være lykkelige. Et liv preget av lykke, smil, mennesker og kjærlighet. Men mørket og smerten er lettere. Det er lettere å bare ha det vondt og være inneforstått med at sånn er det. For i det øyeblikket man er lykkelig.. da blir smerten og mørket så altfor vondt. Det er lettere å bare bli her, enn å falle ned igjen. Mørket kjenner meg best. Jeg kjenner meg best når mørket er her. Ingen sanger har blitt skrevet uten et liv hvor mørke har oppstått. Ingen kunst har bli lagd uten mørke. Ingen poesi. 

Å være knust gir kunst. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

libertatem

libertatem

19, Oslo

Jeg er en 19 år gammel jente som har mange tanker og meninger jeg trenger å få utløp for. Jeg prøver stadig å forstå meg på verden og samfunnet vi lever i, og hvorfor ting er som de er.

Kategorier

Arkiv